Over ons

Spirituele Reizen is een blog over reizen, yoga, voeding, meditatie en meer gezonde thema’s.

Sinds 2009 biedt SpiritueleReizen als platform reizen aan van diverse reisorganisaties.  Yogavakanties, retraites, reizen naar krachtplaatsen, detox vakanties, creatieve retreats en veel meer. In 2017 zijn we opgegaan in Wishtrips.nl, het nieuwe platform voor reizen met een doel. Je kunt hier eenvoudig in contact komen met reisaanbeiders en jouw unieke droomreis reserveren. Nu schrijven we hier op Spirituele Reizen interessante artikelen, fijne reisverhalen en andere leuke content. We zien het als een uitdaging om in co-creatie zoveel mogelijk bezielende ervaringen te delen.

Alles wat gaat over mooie bestemmingen, inspirerende reizen en thema’s als gezondheid, voeding, meditatie en yoga krijgt hier aandacht. De diverse reisblogs zijn geschreven door ons, door één van onze experts of door een reisorganisator.

Bekijk foto’s en lees teksten om je te inspireren voor je volgende reis. Misschien een reis met een doel? We zien je graag op Wishtrips.nl waar je jouw ideale reis kunt uitstippelen.