Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak-diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te “springen”? Kies dan voor een meerdaagse arrangement zonder de afleiding van je dagelijks leven in een veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning.

Verschillende healers werken met je samen tijdens het arrangement. Je ontvangt inzichten en verheldering over thema’s die zich voordoen in je leven.  Door het zijn op de Krachtplaats en de multidimensionale sessies die je ontvangt zul je in korte tijd grote positieve veranderingen ervaren. De multidimensionale Masterhealers werken onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen, de allereerste, meest verre (verleden levens) oorzaak en vaak ook in afstemming met het doel van de ziel van de cliënt.

Door de multidimensionale healing ervaar je meer verruiming in jezelf. Angsten, zorgen, onzekerheid komen op de achtergrond en je ware zelf wordt meer voelbaar. Je gaat voelen wie je nog meer bent en welke mogelijkheden er zijn. Door het bezoeken van de helende chakra en zelfrealisatie tuinen verdiept je proces enorm. Soms ontvang je ook daar spontane healingen of ontvang je antwoorden en inzichten. Natuurspirits, engelen en lichtmeesters staan voor je klaar.

Zijn op de Krachtplaats voelt aan als thuiskomen in een warm bad. Heel wie je bent, al je lichtlichamen zullen meer aansluiting vinden. Hooggevoeligheid ontvangt aarding en zit je meer in je hoofd dan zal alles meer ontspannen. De krachtplaats bekrachtigt precies dat wat jij op dat moment nodig hebt!

Pluspunten

 •  De energie van de krachtplaats gecombineerd met de individuele sessies zorgt ervoor dat er diepgaande veranderingen plaats kunnen vinden. Doordat er geen afleiding is van je ‘gewone’ leven kom je veel meer bij jezelf.
 •  De samenwerking tussen verschillende healers werkt zeer aanvullend, versterkend en bekrachtigend.
 •  Tijdens het arrangement heb je onbeperkt toegang tot de helende chakra en zelfrealisatie tuinen. De tuinen helpen je om sneller tot inzichten te komen en verdiepen je proces.
 •  De healings die je ontvangt zijn multidimensionaal en gaan daardoor tot de kern. Diepgaand vanuit je fysieke en al je licht lichamen laat je blokkades los. Alles wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt. Vanuit je
 •  De combinatie van de manier waarop we werken, de krachtplaats en het team zorgt voor een blijvende verandering. We horen van veel mensen dat ze als een ander mens naar huis gaan en dit ook niet meer kwijt raken!

Bestemming

Veelerveen, Groningen

Verblijf

Tijdens je arrangement verblijf je in de groepsaccommodatie Happiness of met een eigen meegebracht kampeermiddel op de camping.
De accommodatie Happiness beschikt over zes kamers. Er zijn twee- tot zespersoons slaapkamers. Wanneer je komt voor een arrangement houden we er rekening mee door, als het mogelijk is, je een eigen kamer te geven, of met zo min mogelijk andere gasten. We geven hierin geen garantie. Houd er rekening mee dat als er in de weekenden een workshop wordt gegeven, het vaak drukker is. De gasten die meedoen aan de workshop verblijven ook in de groepsaccommodatie Happiness. Wil je liever meer rust, kies er dan voor doordeweeks te komen.

Maaltijden

Het arrangement is incl. 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner. Tevens onbeperkt koffie en thee. Ontbijt bestaat uit, tarwe brood, maiswafels, speltwafels, crackers, diverse soorten beleg, ei, yoghurt, muesli Lunch bestaat uit, soep, rauwkorst, tarwe brood, diverse soorten beleg, maiswafels, speltwafels, crackers Diner bestaat uit, hoofdgerecht, toetje van yoghurt en vruchten van de krachtpaats Al het voedsel is biologisch en vegetarisch. Het is niet mogelijk rekening te houden met dieetwensen.

 •  Vegetarisch eten
 •  Biologisch

Voorzieningen

 • WIFI
 • Verwarming
 • Helende bezoekerstuinen
 • Kristalwinkel
 • Onbeperkte biologische koffie en kruidenthee

Omgeving

Het landelijk gelegen centrum bestaat o.a. uit een groene Krachtplaats van 5,5 hectare, met prachtig aangelegde helende bezoekerstuinen, een minicamping, en een schitterende kristalwinkel. Het is gelegen in het bos- en beekrijke Westerwolde dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme, en garant staat voor prachtige fiets- en wandelroutes.

Voor wie

Deze reis is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling. Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Ben je opzoek naar verdieping? Wil je graag weten wat jou volgende stap is of ben je toe aan rust en bezinning? Dan is dit wat voor jou! Alle mogelijke thema’s kunnen aan bod komen. Net wat jij nodig bent, daarop wordt afgestemd.

Inclusief

3 dagen kosteloos Helende Tuinen toegang en Krachtplaats entree
3 individuele healingsessies bij een van onze master-healer-reader-coaches
1 eindgesprek wat aansluitend is aan je laatste sessie
2 overnachtingen in de hostellerie of camping
2 x biologisch diner
2 x biologisch lunch
2 x biologisch ontbijt
onbeperkt biologische koffie en zelf verbouwde kruidenthee
Beddengoed

Exclusief

Het vervoer van en naar de Krachtplaats zit niet inbegrepen in de prijs.
Eventuele koekjes of andere snacks die je graag tussendoor wilt eten.
Neem zelf handdoeken mee en eventuele badslippers voor het douchen.

Begeleiding

Marlisa

Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre.

Willeke

Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre.

Luuc

Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre.

Arie

Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre.

 

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Reserveer deze reis via Wishtrips.nl

Laat een Reactie achter