Beste Jeanet,
Mijn halve leven was jij er met je wandelingen naar onze familie en ons wijndomein bij de Disibodenberg. Dat is lang in turbulente tijden! Jouw gasten waren voor mij zo spannend – hun nieuwsgierigheid naar wijn, naar historie en naar ons. Ik weet nog zo goed, dat we gezamenlijk naar de Disibodenberg gingen voor de ruīnes en bijbehorende (wijn)geschiedenis. Voor mij is onze Disibodenberg nog steeds een ongelooflijke plek met bijna mystieke belevenissen, sinds ik daar als kind tussen die ruines ben opgegroeid. Op 19 juli 2012 waren wij beide op pad met een kleine groep wijnvrienden en terwijl ik vertelde over Hildegard van Bingen begon mijn leven als door de bliksem getroffen te veranderen. Door jou en je gasten was ik op het juiste moment op de juiste plaats. Heel de proeverij met jullie daarna was ik nog in de ban. Niemand die het merkte wat er in mij toen daar gebeurde. Dank je Jeanet voor deze dag met jou en jouw groep!
Luise von Racknitz