Dag Arie en Marlisa,

Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers! Liefs, Els

Na een mooi doorbraak arrangement ben ik weer thuis. Wat is er veel gebeurd! Bijzonder wat er heeft mogen veranderen. Voel mij nu echt een ander mens. Zelfs mijn man zei ook dat ik een andere uitstraling heb gekregen, meer zacht en minder gespannen. Yess!! Dat was nou ook wat ik wilde. Ik ben weer een stap verder en zal zeker nog eens terugkomen. Groetjes, P.

Lang heb ik zitten twijfelen, doe ik het wel of niet. Mijn gevoel zei me het wel te doen maar vond het ook wel erg spannend. Met wie ben je daar dan? Ben ik alleen? Ga ik mij niet vervelen? Het was voor mij toch wel een hele onderneming.

Uiteindelijk besloten te gaan en daar heb ik geen spijt van. De heenreis verliep vlot en werd heel warm welkom geheten. Al snel voelde ik mij op mijn gemak en de tuinen zijn echt geweldig! Daar kan ik wel uren zitten, zoveel te voelen!

De sessies waren heel diepgaand. Ook was ik wel even ontroerd in wat er mocht gebeuren. Eindelijk voelde ik mij bevestigd en gezien. Ik merkte toen pas hoe erg ik hiernaar heb verlangd en dat heb gemist. Dank jullie wel allebei. Ieder hielp mij op zijn eigen manier maar beide heel aanvullend.

Nu eenmaal thuis voel ik meer vertrouwen. Voel dat ik meer aankan en meer durf. Minder angstig en bang om iets fout te doen.

Heel erg bedankt.

Liefs, Gea