Het hele jaar door ben je welkom in ons prachtig gelegen retreat huis voor een retreatweek met yoga, meditatie, interessante workshops & theorie-lessen, ontspanning, samen-zijn en heerlijk eten.

Ons charmante Spaanse retreat huis is gelegen midden in een prachtig natuurpark. Twee keer per maand is dit de plek waar een diverse groep mensen bij elkaar komt om samen yoga te beoefenen tijdens één van onze retreats. Op het programma staan zowel dynamische als meer ontspannen yoga vormen en meditatie lessen. Verder worden er dagelijks interessante, inter-actieve theorie lessen en workshops aangeboden over yoga, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Ons retreat huis staat op een unieke en prachtige locatie, midden in het natuurpark Sierra de las Nieves, op nog geen anderhalf uur rijden van de internationale luchthaven van Málaga. Het huis wordt omgeven door groene bossen, een natuurlijk riviertje, het zwembad en wandelroutes die beginnen vanaf de voordeur. Je ademt hier frisse lucht en hoort niets anders dan vogeltjes, water en de wind door de bomen.

Er zijn meerdere kamertypes beschikbaar met twee grote gedeelde badkamers met toilet, douche en bad. De woonkamer heeft een grote openhaard, comfortabele leesbanken, bordspelletjes en een bibliotheek. In onze boekcollectie vind je titels over o.a. yoga, meditatie, anatomie, tantra, dromen en spiritualiteit.

De gemeenschappelijke keuken is tot de nok gevuld met heerlijke groenten, fruit, zaden, noten en kruiden, waar iedereen gebruik van mag maken. Ook kun je een wandeling maken door de tuin waar je, afhankelijk van het seizoen, vijgen, moerbeien, walnoten, amandelen, olijven en verschillende kruiden kunt vinden. Voor het ontbijt ben je vrij om te pakken waar je trek in hebt; de andere vegetarische maaltijden bereiden en nuttigen we met elkaar als groep.

De retreats zijn voor jong & oud, wel of geen yoga- en meditatie-ervaring. Iedereen is welkom.

 

Meer informatie & reserveren via Wishtrips.nl

Laat een Reactie achter